PUBLICITAT

Més de 128 artistes participen als 20è Premis de les Arts Andorra

  • L'esdeveniment va aplegar obres de diferents modalitats
EL PERIÒDIC
SAN JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
A l'esquerra, algunes de les obres participants. A la dreta ?Feminitat', una de les obres guanyadores, ahir Foto: ÀLEX LARA

El Centre Cultural i de Congressos de Sant Julià de Lòria va acollir ahir la cerimònia d'entrega dels 20è Premis Arts Andorra. El Cercle de les Arts i de les Lletres de les Valls d'Andorra, organització encarregada de la preparació d'aquest esdeveniment, va celebrar l'èxit de participació d'aquesta edició, que ha comptat amb més de 120 obres, «superant àmpliament el nombre de les rebudes en l'edició anterior». Aquest concurs compta amb cinc modalitats artístiques diferents i els premis han estat dotats per vàries empreses del país.

Els guanyadors/ Madness, de Henry Robosto, va ser guardonat amb 1.000 euros, el primer premi en la categoria de dibuix. La segona posició va ser per al treball al carbó sense títol presentat per Francisco Sánchez, que es va endur 500 euros. Ambdós xecs van ser concedits per l'illa Carlemany. Pel que fa a l'escultura, el guanyador va ser el gironí Jordi Gich Batlle, amb una escultura en fusta de noguera titulada Feminitats. Crèdit Andorrà va premiar l'artista amb 2.500 euros.

Foto Cine Color va concedir el seu Trofeu a la col·lecció sense títol de Javier Yárnoz Sánchez. A més, va guardonar amb 500 euros la col·lecció sense títol de Juan Carlos Aragonés i amb 300 a Juan Manuel Maroto, que va presentar Tardes de Museo.

El Ministeri de Cultura, per la seva part, va premiar el cartell Xina i el tríptic Andorra A-Eterna, pertanyents a la categoria de disseny gràfic, amb 350 i 300 euros, respectivament.

El premi de la categoria de pintura, per últim, va quedar desert.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT