PUBLICITAT

Els artistes andorrans de la Biennal arriben a París

  • Els tres artistes han hagut d'adaptar les obres originals al nou espai
EL PERIÒDIC
PARÍS

Periodic
Foto:

El Centre d'Estudis Catalans del carrer Sainte Croix de la Bretonnerie, al cor del barri de Le Marais de París, acollirà, del 4 de desembre al 15 de gener del 2015 l'exposició Artistes d'Andorra a Venècia: Tempus Fugit. Abans de la inauguració, el comissari de la 55a edició de la Biennal per a Andorra, Henry Périer, parlarà en una conferència sobre els artistes presents representants en l'entorn i el context que fan possible l'art a Andorra.

Com cada any, aquesta mostra de les arts o altres àmbits i sectors d'actualitat al país ha estat organitzada per l'Ambaixada d'Andorra a París en col·laboració amb el Centre d'Estudis Catalans de la Universitat París Sorbona i l'Institut Ramon Llull –i enguany amb el suport del Ministeri de Cultura- les Jornades Andorranes.

En aquesta edició, els tres artistes que exposaran són Javier Balmaseda, Samantha Bosque i Fiona Morrison, i estaran presents a l'acte d'inauguració per poder explicar en primera persona les seves impressions de la participació veneciana i l'adaptació que han fet de la seva obra al nou espai expositiu.

Javier Balmaseda ha portat a la capital francesa dibuixos representatius de l'obra que va presentar a Venècia, ja que no hi ha pogut desplaçar els cavalls originals per les dimensions més reduïdes de l'espai. En el cas de Samantha Bosque, l'artista ha recreat dues obres diferents de les que va portar a la ciutat italiana, també per poder adaptar-les a les instal·lacions. Per les seves característiques, l'obra de la Fiona Morrison podrà ser vista en una pantalla de televisió de grans dimensions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT