PUBLICITAT

Els cònsols perfilen la proposició de llei per evitar invertir el 80%

  • Demanen una reunió amb DA per modificar la Llei qualificada de transferències
I.M.
LA MASSANA

Un altre dels temes pendents que es van tractar durant la reunió de cònsols d'ahir a la Massana és la Llei qualificada de transferències que, actualment, encara obliga a destinar el 80% del pressupost que reben de Govern a fer inversions. Baró va exposar que l'obligació d'invertir el 80% ha fet que en els darrers anys hagi incrementat la despesa en quant a manteniment i, per tant, té poc sentit seguir invertint aquesta quantitat si no es pot mantenir el que ja es té.

Reunió amb DA / Per aquest motiu s'ha demanat també amb el grup parlamentari demòcrata una reunió aquesta mateixa setmana per tractar el tema i «modificar els articles 8 i 9 que tracten sobre les obligacions en la comptabilitat dels comuns». A més, Baró i Ferrer van recordar que ja hi ha un «acord institucional» per fer les modificacions.

Baró va assegurar que els comuns estan acabant de redactar la seva proposició de llei amb la voluntat d'entrar-la a tràmit properament. Això sí, sent conscients del calendari, els cònsols creuen que «molt difícilment» s'aprovarà en aquesta legislatura. Si en el proper consell no es recull la proposició, Baró i Ferrer van assegurar que tornarien a presentar-la després de les eleccions, de cara al proper mandat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT