PUBLICITAT

La carretera CG2 d'Encamp estarà llesta per la Puríssima

  • La calçada disposarà de dos carrils per a cada sentit circulatori
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cua de vehicles a l'Avinguda de la Bartra d'Encamp, ahir Foto: TONY LARA

Les obres que s'estan realitzant des de l'alçada de l'Avinguda de la Bartra fins l'antic Càmping Europa, a Encamp, estaran finalitzades per encarar el pont de la Puríssima que se celebra el proper cap de setmana.

Els darrers dies, els treballs per reordenar el marge dret de la Carretera General 2, abans d'arribar a Valira Nova, van ocasionar certs col·lapses en el trànsit, sobretot en moments de major afluència viària.

El cap de l'àrea de Pavimentació i Gestió d'Infraestructures Viàries del Govern, Jaume Bonell, va explicar ahir que les dificultats produïdes en el trànsit, sobretot durant el matí d'ahir, es van produir per l'anomenat «efecte acordió». Si bé la circulació no es va aturar del tot en cap moment, la saturació va ser provocada per l'alentiment dels vehicles en arribar a la zona on els treballadors operaven. A més, segons va afirmar Bonell, les obres van començar a mig matí, més tard del previst, el que va causar que es necessités més temps per evacuar els vehicles.

Terminis complerts / Bonell va afirmar que les tasques de reordenació del tram estaran pràcticament enllestides demà a la tarda i que, de fet, s'ha escurçat el temps previst originàriament per a realitzar-les, ja que, «tot i que es tenia previst treballar durant tres dies, s'ha instat a l'empresa de construcció a fer-ho en un dia i mig». Demà al matí haurà finalitzat el procés de pavimentació i pintura del projecte, que ha costat 920.000 euros.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT