PUBLICITAT

Andorra, Madrid i Londres, els destins preferits pel Pont

  • En general, pugen les reserves als hotels però cau el seu preu mig
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una jornada de compres nadalenques a Escaldes. Foto: TONY LARA

La central de reserves per internet Atrápalo, de procedència espanyola, va fer pública ahir la seva anàlisi sobre les preferències de destins pel Pont de la Puríssima, que comença aquest cap de setmana i s'allargarà fins dilluns. Segons van informar, Andorra «s'ha colat» entre els destins preferits. Juntament amb Andorra hi trobem Madrid i Londres.

Així, exposa Atrápalo, durant l'estiu, i com és lògic, la tendència viatgera es concentrava sobretot en destins espanyols de platja. Però pels propers dies festius la majoria dels viatgers aposten per fer el que ells anomenen City Breaks, és a dir, escapades curtes a ciutats. Aquí és on trobem Londres, París, Madrid o Barcelona, tot i que també hi apareix Andorra, en aquest cas com a principal destí de neu i de compres.

En línies generals, i en relació al mateix període d'estudi l'any 2013, el preu mig de la reserva a hotels ha disminuït un 2,5% fins als 231 euros. Això es deu sobretot a que ha baixat una mitjana de duració de l'estada, situat en dos nits degut a que un dels festius cau en dissabte, informa Atrápalo. En canvi, les reserves als hotels s'han incrementat un 20%.

Finalment, el portal web espanyol informa que els seus usuaris escullen sobretot hotels de quatre estrelles (el 34% de les reserves).

PREVISIONS DELS HOTELERS / Els hotelers del país no s'han aventurat encara a fer previsions cara el Pont, ja que estan pendents de la neu i de quantes pistes es poden obrir finalment. Si finalment es poden obrir el país s'omplirà, compensant un desembre que es preveu força irregular. De moment les previsions no són massa optimistes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT