PUBLICITAT

Peñarroya: «Firmaria tenir tres tirs per guanyar contra el València»

  • El tècnic del MoraBanc afirma que la derrota de diumenge té més lectures «positives» que negatives
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Peñarroya espera als seus jugadors per donar instruccions en un temps mort del MoraBanc-València de diumenge Foto: ÀLEX LARA

El MoraBanc va anar 39 minuts i 44 segons a remolc en el marcador en el partit del diumenge passat al Poliesportiu contra el València. Fins que a 1min 16s per al final, Betinho es va enlairar des de la cantonada i va clavar un triple que feia pujar el 64-63. El València no va aprofitar l'atac posterior i Schreiner va poder signar la sentència. Va fallar un triple però el MoraBanc va capturar el rebot i de nou el base austríac, des de la mateixa posició, va tornar a fallar de més enllà de 6,75. Després vindrien els tirs lliures de Lucic que tornaven a capgirar l'electrònic, un últim intent de Betinho per guanyar i el polèmic tir lliure a falla d'Harangody a falta de 2 segons.

Un final de pel·lícula amb desenllaç no feliç per als tricolors, tot i que Joan Peñarroya va acabar més satisfet que disgustat amb els seus. «Al Poliesportiu no podem demanar més a l'equip en entrega, lluita i capacitat de sacrifici. Hem donat la cara contra tot un València. Jo firmaria ara mateix tenir contra aquest equip tres llançaments per guanyar en l'últim minut».

No amaga el tècnic que als dos primers quarts el MoraBanc va estar sotmès al rival (28-42 al descans), atribuint els motius a que «si no fem el nostre millor bàsquet és perquè el rival també juga»i comparant pressupostos: «Som qui som i dos d'ells sumen el que val el nostre equip. I deixo que trieu quins dos jugadors...», va comentar el tècnic a la premsa, qui amb tot va mostrar-se satisfet per la gran segona part dels seus jugadors abans de fer un ràpid balanç dels deu partits que ha jugat el MoraBanc a la Lliga Endesa: «Sabem i volem fer-ho millor però també és cert que hem competit en tots els partits menys un. Estic convençut que aquest és el camí a seguir. Estem en la bona línia, però en cap moment hem de pensar en una altra cosa que no sigui en nosaltres».

Entre aquest nosaltres està Asier Zengotita, que no té encara l'alta esportiva i que tot i que no entra en els plans de Peñarroya, el tècnic no el marginarà: «Coneix la seva situació però mentre estigui aquí compto amb ell. Serà un més de la plantilla».

Per acabar, Peñarroya va treure ferro a la polèmica de l'instant replay –«és anecdòtic, tot i que xiulant el que calia nosaltres hauríem tingut una última acció per guanyar»– i va mantenir que la no participació de Bogris i Roman els darrers vint minuts no van ser cap toc d'atenció. «Aquestes coses les faig cara a cara, no en públic», va aclarir Peñarroya.

El que està clar és que tots dos van jugar poc més de set minuts repartits en el primer i el segon quart, quan el grec juga una mitja d'uns 17 i el mexicà, d'uns 13. Però el tècnic va reiterar que es tracta d'una decisió tècnica. En cap cas un càstig. «A ‘toro pasado' [sic] tot és més fàcil però de moment faig les coses convençut. Després del descans vaig fer canvis en la línia exterior, el partit el portàvem bé i no vaig trobar el moment de fer-los entrar a la pista».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT