PUBLICITAT

Gutiérrez no descarta fer la Copa d'Europa de Hemsedal

  • Provarà en l'escalfament del primer eslàlom per veure com respon al petit trencament fibril·lar
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Raméntol i Pallàs, al març en la Copa d'Europa d'El Tarter Foto: FAE

No està descartada la participació de Mireia Gutiérrez en els dos eslàloms FIS de Copa d'Europa que es disputen avui i demà a Hemsedal. En aquesta localitat noruega és on la primera espasa andorrana havia de disputar dilluns el gegant, cosa que no va poder fer perquè en l'escalfament va patir un petit trencament fibril·lar en la zona dels adductors d'unes dimensions per concretar.

Tot i que pot córrer cert risc d'empitjorar, Gutiérrez farà tot el possible per ser a la línia de sortida i com ja està inscrita, el que farà es avaluar-se en l'escalfament previ i segons les sensacions, decidir si competeix o si ho descarta: «Sabem que no està al cent per cent, però en tot cas no arriscarà perquè hi ha tota la temporada per endavant», va assenyalar ahir Carles Visa. «Té un bon dorsal en l'ordre de sortida i si no fa punts perdrà aquest avantatge en les properes cites. Per això vol apurar les opcions de ser-hi. És decisió seva, però nosaltres la recolzem», va afegir el director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí.

DISCRETES RAMÉNTOL I PALLÀS / Ahir les seves companyes del primer equip nacional femení, Sara Raméntol i Carmina Pallàs, afrontaven el segon gegant de Copa d'Europa en el mateix escenari. Una prova en la qual cap de les dues va entrar en el tall de les 60 primeres que permet accedir a la segona mànega. Pallàs va acabar en la posició 66, a 6,45s del millor registre i Raméntol va ser la 71a a 7,07s.

La cursa va la va tornar a guanyar la italiana Karoline Pichler –qui també s'havia imposat dilluns en el primer gegant– amb un temps de 2min 38,75s, seguida de la sueca Lisa Blomqvist a 0,21s i de l'austríaca Ricarda Haaser a 0,24s.

Tot i que Andorra compta amb dues places en la categoria femenina per a les Copes d'Europa, ni Raméntol ni Pallàs acompanyaran Gutiérrez en l'eslàlom d'avui.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT