PUBLICITAT

La FAAD demana una trobada amb Amida «per saber si hi ha problemes»

  • Valls assegura que no han rebut queixa de cap associació
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El vicepresident de la FAAD, Josep Maria Besolí, i el president, Pere Valls, en roda de premsa Foto: ANA / M. T.

Després que divendres passat la presidenta de l'Associació de Minusvàlids i Disminuïts (Amida), Agustina Grandvallet, acusés a la Federació Andorra d'Associacions amb Discapacitat (FAAD) de no representar molts dels seus associats, ahir es va celebrar la junta extraordinària amb caràcter d'urgència per respondre Grandvallet i decidir si es porten a terme accions legals.

El president de la FAAD, Pere Valls, va expressar el seu malestar i el de tota la junta que es va reunir. Valls va mostra-se molt sorprès per les afirmacions de Grandvallet i va confirmar que no tenen «cap queixa formal ni informal» del usuaris de cap de les associacions. Des de la FAAD demanaran una trobada amb Grandvallet i el màxim número de representats d'Amida perquè transmetin «les queixes de manera formal». De fet, Valls vol que la trobada sigui abans de principis de l'any que ve, que és el termini que s'ha marcat Grandvallet per estudiar les possibles actuacions per respondre a l'hipotètic descontentament dels socis d'Amida. La junta va mostrar la seva preocupació perquè creu que des de la FAAD «s'ha treballat i se segueix treballant, i si hi ha problemes som els primers interessats en resoldre'ls i farem tot el possible perquè així sigui».

El president de la FAAD també va criticar la manera de fer de Grandvallet, assegurant que si hi havia queixes «el més normal hagués sigut fer-nos-les arribar abans d'anar als mitjans».

Totes les actes aprovades / Valls va recordar que Grandvallet va ser designada com a vicepresidenta de l'associació i aquesta va renunciar «per motius d'agenda». A més, el president de la FAAD va assegurar que «totes les actes des del primer dia han estat acceptades per unanimitat», amb els vots favorables de totes les associacions representades. De fet, Valls va assegurar que, tot i que en un principi s'havia decidit no fer-hi, «si cal les farem públiques» perquè «tothom tingui constància de que fins ara no hi ha hagut problemes ni queixes». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT