PUBLICITAT

La Vall del Madriu ja disposa del seu marxandatge

  • La comissió espera tenir llest el vídeo promocional abans del Nadal
MARISA DA COSTA
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
33Una zona de la Vall del Madriu-Perafita-Claror nevada. Foto: ÀLEX LARA

La Vall del Madriu-Perafita-Claror ja disposa de cinc nous productes dedicats a la seva promoció. Coincidint amb la celebració del 10è aniversari de la declaració del paratge natural com a patrimoni mundial per la Unesco, la presidenta de torn de la comissió de gestió de la vall, Montserrat Gil, i la seva directora, Susanna Simon, van presentar ahir els diferents objectes de marxandatge: imants, bolígrafs, samarretes, llibretes i postals.

La cònsol major de Sant Julià de Lòria va recordar que el principal repte de la comissió que actualment presideix és «donar a conèixer la vall», motiu pel qual «s'ha cregut oportú crear productes que inclouen el seu logo» distintiu. Gil també va destacar la col·laboració de les persones implicades en l'elaboració dels articles, com els membres del Taller ocupacional de Xeridell, representats per Lluïsa Figuerola i artífexs de productes com bolígrafs o llibretes fets amb materials fàcilment reciclables i biodegradables, «seguint la línia de la comissió de gestió». Per la seva banda, Lola Bertran, guanyadora del concurs d'estampació de samarretes obert per a joves de 12 a 17 anys, va explicar que amb el seu disseny va voler representar «tant la naturalesa de la vall com les noves tecnologies» tan presents en les nostres vides. La seva obra serà la imatge d'una de les dues samarretes de promoció del Madriu.

Simon va informar que aquests articles es podran trobar primerament a totes les oficines de turisme de les parròquies i a altres punts de venta dels Comuns involucrats (Encamp, Andorra la Vella, Escaldes-Engordany i Sant Julià de Lòria). Més endavant s'espera expandir-los a totes les parròquies. També va apuntar que s'espera tenir el vídeo promocional llest abans de la campanya de Nadal. El tràiler es pot veure a la web, que ja és operativa: www.madriu-perafita-claror.ad.

Pel que fa al Centre turístic, se n'estan ultimant les obres i es preveu que se'n puguin obrir les portes a finals d'aquest mateix mes.

La directora de la comissió gestora va informar que, a més dels ecoguardes dels que ja disposa el parc, s'ha demanat ajuda al Cos de Banders per evitar haver de lamentar actes vandàlics i que aviat s'analitzaran les dades obtingudes amb els ecocomptadors i que comptabilitzaran les persones i animals que han passat per la vall.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT