PUBLICITAT

El món sobre esquís

  • L'Esquí Club d'Andorra organitza la cinquena edició d'Un esquí diferent, una activitat adreçada als infants de 7 a 14 anys
EVA ARASA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Iniciació a la neu L'escola d'esquí a Grandvalira. Foto: TONY LARA

"L'esquí és l'esport nacional". Ahir va ser el cònsol menor d'Andorra la Vella, Josep Vila, qui va deixar anar la frase, però de ben segur que tots els presents a l'acte --la presentació d'una nova edició d'Un esquí diferent-- hi estaven d'acord. L'Esquí Club d'Andorra organitza per cinquè any consecutiu l'activitat, amb la col.laboració dels comuns d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, amb l'objectiu que els més joves d'aquestes parròquies s'iniciïn i evolucionin en la pràctica de l'esquí. A més, a un preu subvencionat.

El president de l'Esquí Club d'Andorra, Joan Llena, es va mostrar molt satisfet pel fet d'organitzar una vegada més aquesta activitat, que ha anat consolidant-se any rere any: dels 46 incrits en la primera edició es va passar a 122, l'any passat. En aquesta ocasió, el nombre de places es limitarà novament a 122, que és la xifra que poden assumir tant el club com els comuns, que subvencionen el 50% del cost de l'activitat. És precisament aquesta subvenció el que permet que els inscrits paguin només 135 euros, preu que els dóna la possibilitat d'anar a esquiar amb el club durant 20 dies, al llarg de tota la temporada de neu.

Llena va aprofitar l'ocasió per agrair el suport dels dos comuns, representats pel cònsol menor de la capital, Josep Vila, i per la consellera d'Esports d'Escaldes-Engordany, Meritxell Sangrà, així com la col.laboració de Grandvalira i l'Escola d'Esquí del Parador Canaro.

Casc, buff, entrepà i aigua

Els responsables del programa aposten obertament per l'esport base i per promoure la pràctica de l'esquí entre els andorrans més joves, en aquest cas els nens i les nenes d'entre 7 i 14 anys, de les parròquies d'Andorra la Vella i Escaldes-Engordany.

Els interessats es poden inscriure a partir de dilluns, adreçant-se a l'Àrea d'Esports d'Escaldes o bé al Centre Esportiu dels Serradells. Per anar a esquiar, el díptic els recorda que hauran de portar "casc obligatori, buff, aigua i un entrepà", entre d'altres. [email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT