PUBLICITAT

Gutiérrez, sense Copa d'Europa per un trencament

  • Raméntol cau durant el gegant europeu en enganxar-se amb una porta
EL PERIÒDIC
HEMSADAL

Periodic
Raméntol, ahir en prendre la sortida del gegant, a Hemsedal Foto: FAE

El debut en la Copa d'Europa per a Mireia Gutiérrez haurà d'esperar. Ahir estava prevista la seva participació en la prova de gegant de Hemsedal, però la número u de l'esquí del Principat va patir un petit trencament fibrilar a la zona de l'abductor que la va deixar fora. Per contra, sí que va debutar Sara Raméntol. La jove esquiadora, però, va caure en la primera mànega en enganxar-se amb una de les portes.

Durant l'escalfament d'ahir per disputar la Copa d'Europa de gegant, Mireia Gutiérrez va notar unes molèsties en la zona de l'abductor. Segons va informar ahir la Federació, la primera visió dels metges va determinar un petit trencament fibrilar. D'aquesta manera, segons la FAE la corredora no podrà córrer avui en el segon gegant previst, mentre que la seva participació en els dos eslàloms del dimecres i dijous és dubte, depenent de com evolucionin les molèsties.

RAMÉNTOL CAU EN UNA PORTA / La Copa d'Europa sí que va tenir en el gegant l'andorrana Sara Raméntol, que aquesta temporada debutava en aquesta categoria després d'haver-se guanyat el lloc entre l'equip de la FAE pels seus millors temps respecte a la resta de companyes.

L'andorrana, però, a mig mur de la primera mànega se li va quedar el braç interior en una porta i va acabar caient. La guanyadora de la cursa va ser la italiana Karolina Pichler amb un temps total de 2min 49,03s.

Avui es disputa el segon gegant d'aquesta Copa d'Europa a l'estació noruega, amb la presència novament de Raméntol i també de l'altre valor de la Federació, Carmina Pallàs, però gairebé al cent per cent sense Gutiérrez, que haurà de recuperar-se.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT