PUBLICITAT

López compta amb el rodatge dels 3 consellers

  • El PS elabora un «projecte de país a llarg termini»
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un moment de la reunió del Comitè Directiu del PS, dissabte al matí Foto: ana / g. l. t.

El Comitè Directiu del PS va tancar aquest dissabte les línies bàsiques que composaran el «projecte de país» del partit de cara als propers 15 o 20 anys. Tal com va donar a conèixer el primer secretari socialdemòcrata, Pere López, aquesta proposta es farà pública els propers dies i serà un dels eixos de la campanya electoral. A banda, els socialdemòcrates també realitzaran un seguit d'accions concretes per tal d'incidir en diferents àmbits, tal com ja han fet amb el comerç. Tot i això, el primer secretari i candidat del PS a les properes eleccions generals no va voler desvetllar cap d'aquests punts.

El que sí va desvetllar és que pel que fa al tancament de llistes encara no ha demanat a ningú que formi part de la candidatura que ell mateix encapçalarà a les properes eleccions generals. Tot i això, va admetre que, a nivell personal, «voldria aprofitar l'experiència acumulada» dels tres consellers de què disposa actualment el partit al Consell General, David Rios, Rosa Gili i Mariona Gonzàlez.

Pel que fa a les negociacions amb els Verds, AD800 i altres col·lectius per mirar de bastir una candidatura conjunta d'esquerres, va explicar que les negociacions continuen. va assegurat que durant les properes setmanes encara s'anirà discutint sobre aspectes del programa i que, si les negociacions arriben a bon port, aleshores començaran a parlar de la composició de llistes.

Pel que fa a la possibilitat de convidar a Socialdemocràcia i Progrés a unir-se a aquesta candidatura conjunta, López va assegurar que la invitació és extensiva també a ells. En aquest sentit, va indicar que si encara no se'ls hi ha comunicat de manera formal, es farà en els propers dies.

campanya electoral / El PS presentarà al llarg dels propers dies «un projecte de país a llarg termini» que pugui ser vàlid «a 15 o 20 anys vista». Aquest serà un dels elements al voltant dels quals girarà la seva campanya electoral, tal com ha va detallar el primer secretari socialdemòcrata.

Tot i que no va voler desvetllar cap detall sobre aquest projecte, va deixar clar que inclourà propostes que aniran «més enllà d'un programa polític de quatre anys vista». López també va posar de manifest que amb aquesta acció faran el que cap altra força política «té o presenta», en considerar que, especialment en el cas de Demòcrates per Andorra, no disposen de «cap projecte de país», informa l'ANA.

A banda, també va donar a conèixer que en breu iniciaran la feina de precampanya, amb un seguit de «propostes i solucions concretes». Així doncs, ha posat com a exemple «el que hem estat fent aquests dies, amb propostes molt concretes amb el nostre comerç», i ha assegurat que aquesta serà «la línia que seguirem les properes setmanes». La idea, ha destacat López, serà «anar desgranant propostes molt concretes que preocupen als ciutadans».

Tot plegat, ha afegit, es donarà a conèixer al llarg dels propers dies, quan també es presentarà una nova imatge corporativa del partit, juntament amb una nova seu social.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT