PUBLICITAT

38 paradistes al Mercat de segona mà de Canillo

  • La trobada tanca les activitats de la Setmana de prevenció de residus
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Comerciants i clients al mercat, ahir Foto: ANA

El vestíbul de l'edifici del Telecabina de Canillo es va omplir ahir al matí de parades amb tot tipus d'objectes per vendre. El Mercat de segona mà va congregar a un total de 38 paradistes, que van exposar i vendre aquelles coses que ja no utilitzen. Des de roba fins a llibres o joguines, passant per objectes de decoració o material d'esquí, el ventall d'objectes que s'hi va poder adquirir va ser molt ampli. La seva coordinadora, la responsable de Cultura i Esports del Comú de Canillo, Marinette Puozzo, va explicar que, un any més, el mercat es va organitzar coincidint amb la Setmana europea de prevenció de residus.

La pluja no va espantar als visitants i compradors, que al llarg del matí van omplir el vestíbul de l'edifici del Telecabina de Canillo. Puozzo va assegurar que aquest any el mercat va funcionar «bastant bé», tant a nivell de venedors com de compradors. De paradistes, de fet, aquest any n'hi va haver bastants, fins i tot van faltar taules, informa l'ANA.

Els 38 paradistes d'aquest any van més que doblar el nombre de venedors de l'edició anterior, quan la neu va complicar força les coses i amb prou feines s'hi van aplegar una quinzena d'expositors. Aquest any però, Puozzo va destacar que van venir persones tant d'Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, del mateix poble de Canillo i, «fins i tot, ha pujat algú de Barcelona».

Tots ells, com de costum, eren particulars que volien vendre aquells objectes que ja no els fan falta. L'any passat, el mercat es va centrar en les joguines, però aquesta edició s'ha obert a tot tipus de productes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT