PUBLICITAT

La intensa pluja provoca vàries incidències

  • El mal temps causa tres petites esllavissades i la caiguda d'un arbre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Les pedres caigudes a la CG6 entre Aixovall i Bixessarri, ahir Foto: ANA

La intensa pluja registrada durant el dia d'ahir al Principat va provocar tres petites esllavissades en diversos punts de la xarxa viària, així com la caiguda d'un arbre al camí del llac d'Engolasters. Aquesta va ser, precisament, la primera actuació a què van haver de fer front els Bombers. A les 11.48 hores van ser activats per tal de retirar un arbre que havia caigut sobre el camí del llac d'Engolasters i que barrava el pas, Informa l'ANA.

Uns minuts més tard, a les 12.30 hores van haver d'actuar a la carretera que duu a la urbanització ‘Els bosquets', a l'Aldosa de la Massana, ja que una petita esllavissada havia fet arribar pedres a la calçada.

Ja a la tarda, concretament a les 16:41 la caiguda d'algunes pedres de petites dimensions a la CG1, entre la sortida sud de Sant Julià de Lòria i la zona de la Borda Sabater, van obligar als Bombers a actuar. Els efectius del cos van retirar les pedres i van netejar la calçada, però no va caldre tallar la via., segons informa l'ANA.

Finalment, a les 17:02, també van haver d'actuar com a conseqüència de la caiguda de diverses pedres de petites dimensions a la CG6, entre Aixovall i Bixessarri. En cap dels casos, però, no s'han hagut de lamentar danys personals o materials.

El Servei de Meteorologia d'Andorra segueix preveient pluja pels propers dies, com a mínim fins a mitjans de setmana, tot i que seran menys intenses.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT