PUBLICITAT

Villaró presenta els seus 'Ambaixadors' a Andorra

  • L'escriptor tancarà el cicle literari del Centre de Cultura Catalana
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'escriptor andorrà nascut a la Seu d'Urgell, Albert Villaró. Foto: EL PERIÒDIC

L'escriptor Albert Villaró és l'encarregat de tancar les Presentacions Literàries del Centre de la Cultura Catalana. Ho farà aquest vespre a partir de les 8 a la Biblioteca d'Escaldes-Engordany.

Villaró presentarà per primer cop la seva darrera obra Els Ambaixadors, premi Josep Pla 2014. L'escriptor ha fet desenes de presentacions de l'obra però cap a Andorra, i la d'aquest dilluns serà la que tancarà les tres presentacions que ha fet el CCC enguany.

L'obra se situa a l'any 1949. Catalunya és independent des dels Fets d'Octubre de 1934 i es refà de la invasió nazi. A l'Espanya tenebrosa del dictador Sanjurjo, un grup d'espies a la reserva, encapçalats pel mític mossèn Farràs, intenten desactivar l'amenaça sorda que posa en perill la supervivència de la jove República Catalana.

Els ambaixadors és un mecanisme de rellotgeria, una ficció que juga amb la història amb imaginació, sentit de l'humor, un estil personalíssim i una punta de mala bava.

ANNA MONTSERRAT/ Divendres passat, Anna Montserrat va fer la presentació Paraules Viatgeres explicant l'origen de paraules catalanes curioses, els símils en diferents llengües, i va referència a la manera particular que tenim de veure el món els catalanoparlants. Les presentacions Literàries es fan gràcies al suport del Govern andorrà, la Generalitat catalana i la Biblioteca d'Escaldes. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT