PUBLICITAT

El Gran Recapte d'Aliments va recollir 13.000 quilos a la Seu

  • Els promotors esperen superar les 15 tones del 2013 a tot l'Alt Urgell
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Un grup de voluntaris en el magatzem de recollida del passeig del Parc Foto: EL PERIÒDIC

El Gran Recapte d'Aliments va tenir novament una bona acceptació. En un recompte no definitiu, el projecte local Aliments per a la Solidaritat va xifrar en uns 13.000 quilos el material recollit a la Seu. La quantitat final de l'Alt Urgell es preveu que iguali o bé superi els 15.000 quilos obtinguts l'any passat, ja que encara s'han de sumar els productes recollits a altres localitats i a les escoles.

Els organitzadors es van felicitar per la resposta dels urgellencs i urgellenques, que al llarg de divendres i dissabte passat, van aportar un gran nombre d'aliments de primera necessitat que en un primer moment es van portar a un local, cedit per un particular al passeig del Parc, per a la seva classificació segons el tipus de producte i la seva data de caducitat.

Posteriorment tot el gènere recollit es gestionarà a través del local del carrer Canonges, que actualment atén a més de 300 persones. Els promotors van voler destacar i agrair el gran suport ciutadà i van fer un esment especial per la feina dels voluntaris que van recollir i transportar els aliments.

Amb tot, des del col·lectiu van reconèixer que els preocupa la gran quantitat d'aliments que cal recaptar actualment, ja que significa que hi segueix havent una demanda elevada i, per tant, una persistència dels casos de pobresa i de desigualtats. Aliments per a la Solidaritat és un projecte comú entre el Consorci d'Atenció a les Persones, Càritas, Creu Roja i La Seu Solidària..H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT