PUBLICITAT

Foment licitarà les obres de les rotondes de Castellciutat

  • El cost aproximat de l'obra serà d'1,5 milions d'euros?
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La Subdelegada del govern espanyol a Lleida, Imma Manso, va anunciar que «Foment licitarà de forma imminent abans que acabi l'any les dues glorietes projectades a la N-260» entre els punts quilomètrics 227,102 i 228,640, entre Castellciutat i La Seu d'Urgell.

El pressupost de licitació tindrà un cost aproximat d'1,5 milions d'euros. Manso va assegurar que els dos passos giratoris, reclamats des de fa temps per l'Ajuntament i els veïns i conductors, seran els primers que es licitaran a la demarcació de Lleida dins dels nous pressupostos de l'Estat. Una de les rotondes s'ha de construir davant de l'Hotel El Castell de Ciutat; i l'altra, a la zona del polígon de Lleteries, a l'entrada oest de la Seu.

Pel que fa a la cruïlla de Montferrer, va detallar que s'està treballant en el projecte, que ja està enviat al Ministeri, però que encara no hi ha data per a la licitació. En aquest sentit la subdelegada va recordar que en aquest cas no hi havia projecte previ, per la qual cosa el tràmit no serà tan ràpid com es voldria. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT