PUBLICITAT

Escaldes i Andorra la Vella encenen el Nadal

  • Destaquen les boles de Vivand i l'arbre gegant a la plaça de la Rotonda
C. G.
ESCALDES / ANDORRA LA VELLA

Periodic
Marín i Ferrer premen el botó que encén les llums de Nadal, ahir. Foto: ÀLEX LARA

Andorra la Vella i Escaldes-Engordany van encendre ahir a la tarda de manera conjunta la il·luminació nadalenca per aquestes festes. L'acte es va fer al carrer de la Unió i va comptar amb les dues cònsols, Rosa Ferrer i Trini Marín. Durant l'encesa ja es va poder veure la novetat principal de la parròquia escaldenca, una trentena de boles gegants que es distribueixen per tot Vivand fins la part alta. Pel que fa a Andorra la Vella, destaca l'arbre gegant de la plaça de la Rotonda així com la nova decoració a Santa Coloma i al parc d'Enclar.

La gran inversió a Escaldes, va explicar Marín, són aquestes boles. Han tingut un cost de 40.000 euros. «No passen de moda, són fàcils de guardar i són sofertes, en casos de vandalisme», va destacar la cònsol. A banda, la il·luminació «està repartida per tota la parròquia, sent el nucli central» on es concentren el màxim d'aquestes. També destaca l'arbre gegant arribant a la part alta. Aquest any se n'ha posat un de menysja que es reserva espai per al pessebre vivent.

Aquesta encesa conjunta es va realitzar a les 18 hores. Mitja hora més tard, la cònsol i d'altres integrants del Comú van prémer un segon botó, en aquest cas per encendre l'arbre gegant de la plaça de la Rotonda. Aquest any, «com que s'ha pogut fer», la capital ha fet una inversió important en l'enllumenat, en concret 52.000 euros per quatre anys. «Ens ho demanaven totes les associacions de comerciants», va explicar Ferrer. «Andorra la Vella i Santa Coloma es mereixien una bona il·luminació per Nadal». A més, s'ha reforçat l'enllumenat en general, com al carrer Doctor Nequi i a Mossèn Tremosa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT