PUBLICITAT

Baró destaca la implicació dels comerciants al Mercat nadalenc

  • A cada caseta hi haurà moviment, amb demostracions i tastos
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El Mercat de Nadal de la Massana ja està en marxa. El cònsol, David Baró, va fer la inauguració oficial ahir a la tarda, una inauguració que es va fer coincidir amb la tradicional encesa de llums. Dos cites típiques que donen el tret de sortida a les festes nadalenques a la parròquia. Durant la inauguració, Baró va voler destacar la gran implicació dels comerciants en aquesta setena edició del mercat.

Un exemple el tenim amb el fet que els dies que el Mercat estigui obert (aquest cap de setmana i també el vinent, del 5 al 8 de desembre), totes les casetes del mercat oferiran demostracions i tasts, potenciant la gastronomia i en especial la del Nadal. Es podrà degustar, per exemple, exquisideses com vi calent, xarop de pinya d'avet, confitura de ceba amb ceps, all i oli de figues i altres especialitats artesanals. Pel que fa a les demostracions, n'hi haurà de dansa i de manualitats. També s'ensenyarà a fer neules. A més, el Mercat comptarà amb actuacions musicals. I per descomptat, la pista de gel, la gran atracció sobretot pels més petits.

Aquesta és la setena edició, que s'ha anat renovant i millorant cada any, tal i com va assegurar ahir el cònsol. A banda dels comerciants, també destaca la implicació de les entitats culturals i socials de la parròquia.

Després del discurs Baró va realitzar un passeig per les casetes malgrat la pluja.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT