PUBLICITAT

«Portem la il·lusió a tots els racons» del país

  • Arrenca la 22a campanya de recollida de joguines per Càritas
MARISA DA COSTA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Xavier Mujal, Mireia Maestre i Òscar Royo ahir, durant la presentació de la campanya Foto: ANA

El proper dia 1 s'inicia la 22a campanya de joguines a favor de Càritas, que s'allargarà fins el dia 31 de desembre. La seu social de MoraBanc va acollir ahir la presentació d'aquest projecte solidari que, aquest any, arriba a la seva 22a edició consecutiva i amb el que l'any passat es va ajudar a més de 190 famílies en situació precària.

L'esperit d'aquesta campanya segueix sent reunir prou joguines, llibres, roba i tot allò que li pugi ésser útil a un infant o adolescent per efectivament «portar la il·lusió a tots els racons» del país i aconseguir que cap nen ni nena es quedi sense regal amb l'arribada del Pare Noël i dels Reis Mags.

Les donacions/ Per facilitar l'entrega de les aportacions solidàries, totes les parròquies disposen de com a mínim un punt de recollida. Els donatius es poden portar a qualsevol de les oficines del MoraBanc, ubicades arreu del Principat – des del Pas de la Casa fins a Sant Julià de Lòria. A més a més, també es poden portar a l'edifici de RTVA, al Bazar Valira d'Escaldes-Engordany, a l'oficina de Multisegur, a l'Illa Carlemany i al Supermercat Garrallà de la Massana.

La iniciativa va sorgir del conductor del programa radiofònic «Això ja no va a missa», Òscar Royo, qui gràcies a la cooperació de Ràdio i Televisió d'Andorra (RTVA) ha aconseguit sumar, fins l'actualitat, 17 col·laboradors i espònsors. Aquestes empreses no només fan donacions econòmiques per a que es puguin comprar joguines noves, sinó que també participen netejant les donacions fetes per particulars o organitzant activitats. El Comú de la capital, per exemple, donarà els beneficis que es recullin amb el bingo nadalenc que es farà per a la gent gran.

Els organitzadors han destacat que no és necessari embolicar les aportacions i ha demanat evitar joguines bèl·liques.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT