PUBLICITAT

La campanya de tardor es tanca amb 252 donacions de sang

  • Aquest any un total de 700 persones participen a les tres recol·lectes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Les instal·lacions d'Assegurprevenció d'Andorra la Vella van acollir la tercera i última campanya de donacions de sang realitzada aquest any. La Creu Roja Andorrana va ser l'encarregada d'organitzar-les, gràcies al suport del Ministeri de Salut i Benestar, el Servei Andorra? d'Atencio? Sanita?ria i el Banc de Sang i Teixits de Catalunya. La col·lecta es va fer durant dos dies seguits. Dimarts 25 de novembre es van aconseguir 115 donacions i dimecres, 137. Amb aquestes xifres, la tercera col·lecta d'aquest any va sumar un total de 252 donacions.

La Creu Roja Andorrana va valorar molt satisfacto?riament la campanya, especialment aquesta darrera recol·lecta, ja que en només dos dies es van fer més donacions que en tota la campanya d'estiu, que va durar una setmana i va ser itinerant per totes les parro?quies. Aleshores es van aconseguir 224 extraccions. L'organitzacio? tambe? va agrair la solidaritat que mostra la societat andorrana quan s'organitzen projectes d'aquesta índole, informa l'ANA.

Pel que fa a la primera col·lecta de sang de l'any, va ser el marc? i en dos dies es van sumar 224 donacions, marcant un bon inici de la campanya. Aixi?, sumant les tres campanyes del 2014, s'ha aconseguit la xifra rodona de 700 extraccions.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT