PUBLICITAT

Més de 30 voluntaris participen al Gran Recapte de Tremp

  • El Consell Comarca del Pallars Jussà organitza la recollida d'aliments
EL PERIÒDIC
TREMP

Periodic
Els voluntaris recollint aliments en un supermercat adherit a l'acció Foto: EL PERIÒDIC

L'associació de voluntaris APROP i els Serveis Socidel Consell Comarcal del Pallars Jussà gestionen des d'ahir la recollida d'aliments per al Gran Recapte en 5 supermercats de Tremp. Els voluntaris de l'associació APROP que participen en el gran recapte de tardor a Tremp esperen superar aquest cap de setmana les set tones i mitja de material que es van recollir a l'edició de l'any passat.

De moment, el que cada vegada supera les expectatives de l'organització és el nombre de persones que desinteressadament s'impliquen en la recollida, cosa que permet fer una millor cobertura dels punts de recapte.

Des dels Serveis Socials del Consell Comarcal, que coordinen la recollida, es van mostrar molt satisfets ahir per la gran afluència de voluntaris, que ja superaven la trentena, alhora que van preveure que el volum d'aliments recollits s'incrementi respecte edicions passades donat que la visibilitat d'aquesta campanya va en augment cada any, igual que la solidaritat de la població vers les persones necessitades.

El material recollit engreixarà les prestatgeries del banc d'aliments del Pallars Jussà que atén més de 70 famílies amb dificultats tant de la vila de Tremp com de les rodalies. Aquestes famílies es beneficien d'aquests servei que els subministra productes bàsics per assegurar l'alimentació diària.

El recapte compta amb la col·laboració de cinc supermercats de la població on els voluntaris informen els usuaris sobre la campanya i sobre els aliments més necessaris com són llegums, llet, oli, conserves o cereals infantils, entre d'altres, tots ells de primera necessitat.

Un cop acabada la campanya, els mateixos voluntaris ordenaran els productes segons la seva caducitat per anar-los distribuint durant els propers mesos. A aquests productes s'hi sumen les aportacions que diferents establiments fan durant tot l'any aportant excedents així com aliments frescos. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT