PUBLICITAT

El Calendari de l'Advent obrirà el cicle nadalenc a Encamp

  • Cada dia fins el 24 de desembre es repartiran dolços entre el públic
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Nens aprenent a circular al Saló de la Infància de l'any passat Foto: TONY LARA

La parròquia d'Encamp realitzarà diverses activitats durant les festes de Nadal aptes per a tots els públics. El Calendari de l'Advent, organitzat pel Departament de Promoció Turística, donarà el tret de sortida als actes nadalencs. Cada dia, des de l'1 de desembre fins al 24 de desembre, a les sis de la tarda, s'obrirà una de les finestres del calendari situat a la plaça del Consell. Les finestres contenen dolços que s'oferiran als assistents per recordar que cada dia falta menys per a Nadal.

També es posaran a disposició dels nens i nenes de la parròquia diversos tallers de manualitats. El primer serà l'11 de desembre a les sis de la tarda a la Biblioteca Comunal d'Encamp, que acollirà un taller de postals de Nadal en 3D. També a la Biblioteca Comunal, en aquest cas a la del Pas de la Casa, es realitzarà el dia 12 de desembre a les sis de la tarda, un taller de decoració de Nadal que consistirà en fer corones decoratives amb crispetes. Posteriorment, el 23 de desembre a les sis de la tarda, podran participar en un contacontes nadalenc, segons informa l'ANA.

Un altre dels actes previs al dia de Nadal és la Fira de Santa Llúcia d'Encamp, que aquest any se celebra al carrer Major el dissabte 13 de desembre de les 10 a les 20 de la tarda. A les 18 hores, al mercat de Santa Llúcia, tindrà lloc un concert de gospel a càrrec del grup Gospel Ocumé. A més a més, ‘El seguici màgic' farà dos espectacles itinerants al mercat, un a les 12 hores i l'altre a dos quarts de cinc de la tarda.

D'altra banda, el 24 de desembre, els més petits de la casa podran assistir a la cavalcada del Pare Noel, que estarà acompanyada per una cercavila que desfilarà pels carrers d'Encamp (a partir de les sis de la tarda) i pel Pas de la Casa (a partir de les vuit del vespre). De la mateixa manera, al vespre se celebrarà la tradicional Missa del Gall, a les 19.30 hores al Pas de la Casa i a mitjanit a Encamp.

Pel que fa la primera setmana del 2015, el dia 5 de gener, per als nens i nenes de la parròquia hi haurà la Cavalcada dels Reis Mags. A Encamp estarà acompanyada d'una cercavila i al Pas de la Casa estarà amenitzada per un espectacle infantil.

Cal recordar que, a més d'aquests actes, tant Encamp com la vila del Pas de la Casa obriran les portes del Saló de la Infància i de la Joventut, que aquest any arriba a la seva 23a edició. El cost de l'entrada serà de 3 euros per dia i estarà obert de les 16 a les 21 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT