PUBLICITAT

Inúu tanca un acord amb la Clínica del son Estivill

  • El centre amplia la seva oferta ?wellness' amb dos nous programes
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La llacuna d'Inúu, un espai pensat per relaxar-se i somiar Foto: TONY LARA

El centre wellness INÚU va tancar ahir un acord de col·laboració professional amb la Clínica del son Estivill, una de les clíniques del son més reconegudes d'Europea. El doctor Eduard Estivill, director de la Clínica del son Estivill, i la doctora Carla Estivill Domenech, responsable de projectes d'investigació a la Fundació Estivill-Son ofereixen un projecte que pretén ampliar l'oferta de wellness integral del centre. En el marc d'aquesta col·laboració,tots dos centres proposen un pla conjunt d'assessorament. Així,fins el 19 de desembre, prèvia reserva, Inúu oferirà dues tipologies de serveis per adaptar-se a les necessitats i les preferències de cada client.

D'una banda, el test Dorms Bé? per aquelles persones que volen un anàlisi global de les seves rutines de son i de l'altra, l'Estudi del Son i les seves alteracions, per a tots aquells que desitgin solucionar els trastorns a l'hora de dormir, o millorar la qualitat del per optimitzar el seu rendiment físic i mental en el dia a dia. El primer servei té un cost de 70 euros i consta d'un qüestionari que el client omple i que després el doctor Estivill estudia per fer recomanacions i advertiments sobre possibles patologies en el termini d'una setmana, el preu és de 70 euros.

El segon servei d'un cost de 400 euros és més complet. Es faciliten dos sensors al client que ha de portar tota una setmana, dia i nit. Aquesta tecnologia és una novetat mundial, només disponible per la Clínica del son Estivill. Després, els resultats seran estudiats pel doctor Estivill que elaborarà un informe amb les dades obtingudes per tal de poder recomanar una sèrie de canvis i pautes al client, de manera que aquest aconsegueixi millorar la seva qualitat del son i de vida.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT