PUBLICITAT

L'ajuntament renova l'enllumenat de Nadal

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

L'Ajuntament de la Seu d'Urgell ha decidit renovar enguany l'enllumenat de Nadal a través d'un contracte de lloguer amb una empresa especialitzada, que aportarà el material i durà a terme el seu muntatge i desmuntatge.

El canvi suposarà la utilització de la tecnologia LED i el consegüent estalvi en el consum d'energia elèctrica. Així mateix, el sistema de lloguer comportarà que no en calgui fer el manteniment, que era cada cop més costós tenint en compte que per a la instal.lació lumínica que s'utilitzava fins ara no hi havia recanvis.

La il.luminació nadalenca a la Seu constarà de 132 punts de llum distribuïts al llarg de la ciutat. Per primera vegada es col·locaran cordons lluminosos als arbres de la rotonda d'Andorra, a més d'un panell de ‘Bones Festes' amb cares de minairons personalitzats en l'accés a la ciutat des de Puigcerdà. Aquesta imatge, vinculada al Món Màgic de les Muntanyes, també serà present als carrers Sant Josep de Calassanç, Jueus i Canonges, i a la façana del Centre Cultural Les Monges. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT