PUBLICITAT

El CV Andorra es recicla

  • En gener l'equip cadet jugarà la 2a fase del Campionat de Catalunya
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Hillaire, quan dirigia el primer equip del CV Andorra Foto: TONY LARA

La ferida de mort que el CV Andorra va patir aquest passat final de estiu, quan esperava jugar amb el primer equip a la Superlliga amb un pressupost de prestigi i finalment el va haver de dissoldre per la desaparició del patrocinador principal, ara sembla que de mica en mica va cicatritzant. El club andorrà es recicla, i ho intenta posant en marxa el projecte de base que ja es tenia pensat abans de la caiguda del castell de cartes que hi havia preparat per a la màxima competició del vòlei espanyol. L'equip juvenil competeix en Primera Catalana, i la intenció del club és integrar un equip cadet dins de la segona fase del Català, ja al mes de gener.

La base del CVA la componen 22 nois i noies dels quals uns vuit són cadets (14-15 anys) i estan en disposició de fer equip. Aquest bloc formarà part de la segona fase del Campionat de Catalunya, com a club convidat i amb la intenció de ser en competició. Lluís Hillaire, dirigent del club, destaca que la intenció és aconseguir fer bona la política d'obtenir cada vegada més canalla disposada a jugar. «Entre tots tenim un grup ben maco de juvenils, cadets i infantils», afirma Hillaire, que no descarta que per a la pròxima temporada es pugui incloure en competició als infantils.

Escola de vòlei

El projecte de base del CVA inclou el contacte amb les escoles del país. La primera etapa va ser anar a les classes d'Educació Física de diferents col·legis del Principat. La idea s'ha dut a terme durant aquest primer trimestre, entre tres i cinc sessions per setmana. Després, la segona etapa és comptar amb nens de Primària per poder completar entrenaments. «M'acaba de trucar una mare demanant-me què fem i quan portar al nen», afirmava ahir Hillaire, que explica que els dimarts i divendres de 18.00 a 19.15h són al Lycée amb una quinzena de nens i nenes. La tercera etapa serà fer jornades de cap de setmana, amb tornejos interescolars. Tot per recuperar el vòlei i el CV Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT