PUBLICITAT

Luxemburg i Andorra aborden l'aproximació al mercat europeu

  • Els dos petits Estats tracten la futura transparència financera
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

El cap de Govern, Antoni Martí, acompanyat del ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, van mantenir ahir una reunió de treball amb el primer ministre luxemburguès, Xavier Bettel. A la trobada, que es va celebrar a la capital luxemburguesa, hi va assistir també el ministre de Finances d'aquest país, Pierre Gramegna. Durant l'entrevista es va abordar especialment tot el que envolta al procés d'aproximació que està fent Andorra dins el mercat interior europeu.

La reunió respon a la invitació realitzada per la delegació luxemburguesa durant la celebració de trobada bilateral a finals de setembre a Nova York, amb ocasió de l'Assemblea General de les Nacions Unides.

Presidència del consell europeu / Cal recordar que Luxemburg ostentarà la presidència del Consell Europeu durant el segon semestre del 2015. Així mateix, a banda de tractar sobre l'acostament a Europa, durant la reunió es van evocar també els temes relacionats amb l'evolució dels estàndards internacional en matèria de transparència financera, tant des de la vessant de l'OCDE com de la pròpia Unió Europea.

La trobada s'inscriu en el marc de les excel·lents relacions entre els dos estats, va voler destacar l'Executiu andorrà.

D'altra banda, el cap de Govern i el ministre de Finances van aprofitar la invitació i el viatge per visitar algunes de les empreses andorranes que estan instal·lades al Gran Ducat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT