PUBLICITAT

Detingudes quatre persones per amenaces i agressions

  • Un andorrà va penjar fotografies privades d'una persona després d'agredir-lo
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'edifici central de la Policia. Foto: ÀLEX LARA

La Policia va detenir la setmana passada quatre persones per delictes d'amenaces i injúries contra agents de Policia, així com per haver penjat notes difamatòries sobre una persona, que presumptament hauria estat agredida prèviament.

Dilluns va ser detingut a Escaldes-Engordany un resident marroquí com a presumpte autor d'injúries, desobediència i resistència als agents de Policia, en ser controlat dins un centre comercial on hauria causat aldarulls, acompanyat d'un gos de raça considerada potencialment perillosa sense les mesures de seguretat adients. També en un centre comercial, en aquest cas a Sant Julià de Lòria, va ser detingut un andorrà per penjar notes difamatòries amb fotografies privades d'una persona, a qui presumptament hauria agredit el dia anterior.

El cap de setmana passat, la Policia va detenir a la porta d'un local d'oci d'Andorra la Vella, un andorrà per causar lesions, injuriar, desobeir i per resistència greu a funcionaris de la Policia. Pels mateixos motius, un resident portuguès de 23 anys va ser detingut en el transcurs d'una baralla amb altra persona a la via pública.

D'altra banda, la Policia va detenir quatre persones per delictes contra la salut pública. Les dues primeres detencions es van produir a la frontera del riu Runer a un andorrà de 20 anys, quan accedia al Principat amb 509 grams de marihuana. Posteriorment es va detenir un resident portuguès, de 48 anys, com a presumpte implicat en el mateix assumpte, amb el decomís de 194 grams de marihuana, una petita quantitat de cocaïna i altres objectes relacionats. També a la frontera del riu Runer, dos espanyols no residents de 30 i 28 anys, van ser aturats quan accedien al Principat amb 8,3 grams de MDMA (èxtasi) i 6,5 grams de marihuana.

Les altres tres detencions es van produir per superar els límits d'alcoholèmia permesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT