PUBLICITAT

'El Trencanous' torna avui a la capital amb cares noves

  • El Ballet de Moscou farà gairebé el ple al Centre de Congressos
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'obra ?El Trencanous' representada pel Ballet de Mosou, Foto: FACTORIA CULTURAL

És una de les creacions més representades quan s'apropa Cap d'Any, però «sempre és un èxit», i per això el Ballet de Moscou torna avui a la capital amb El Trencanous de Piotr I. Tchaikovsky , tal i com va explicar Rafel Oliver, el productor de la gira de la companyia. .

És la cinquena vegada que tenim al Principat el Ballet de Moscou, la segona amb aquesta producció, en la qual repeteixen director i solistes: Timur Fayziev i Cristina Terentiev i Alexei Terentiev. En aquesta gira, però, s'hi han incorporat nous actors secundaris de l'escola de ballet, «uns papers que el Ballet de Moscou cuida tant com els solistes, ja que els 28 que actuen han de transmetre sentiment, han de sentir la passió», va afegir Oliver.

El productor de la gira va explicar que, com a novetat, aquest any les escoles d'art del país podran assistir als assajos.

Oliver va dir ahir que el Ballet de Moscou té «un públic fidel» i que malgrat que el preu de les entrades és de 20 euros per persona, omplir el Centre de Congressos «en la època de crisi actual, és tot un èxit». De fet, les entrades ahir ja estaven gairebé totes venudes i «només queden les darreres files del Centre de Congressos».

A més a més, tot això sense tenir en compte que és tracta d'un dimarts: «no hem pogut fer un altre dia perquè les actuacions a la península estan comprimides en un mes».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT