PUBLICITAT

Més activitats per al renovat Saló de la Infància d'Encamp

  • Serà més barat i se celebrarà del 29 de desembre a l'1 de gener, mentre que al Pas del 3 al 5 de gener
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Uns infants juguen als inflables, en l'edició de l'any passat. Foto: ÀLEX LARA

El Comú d'Encamp ha recuperat la gestió del Saló de la Infància i la Joventut, que aquest any arriba a la 23a edició. En comptes de subcontractar-ho a una empresa privada, serà la mateixa corporació qui l'organitzarà, amb l'objectiu de «tornar als orígens», tal com va explicar el conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel. Aquest any hi haurà diferents canvis, tant en les dates com en els preus i les activitats. L'objectiu del Comú és, almenys, igualar les xifres de l'any passat, que es van situar a l'entorn de les 4.200 persones.

Aquesta nova modalitat permetrà estalviar diners al Comú, implicar a més gent de la parròquia i facilitar la col·laboració dels patrocinadors. Aquests, de fet, seran els que, en bona part, faran possible econòmicament que el Saló tiri endavant.

L'edició d'aquest Nadal presentarà força novetats. Una d'elles és el canvi de dates, ja que en aquesta ocasió l'esdeveniment començarà més tard. Tradicionalment, obria portes el dia de Sant Esteve, però des del Comú s'havia detectat que aquest era un dia «molt fluix» d'afluència.

Més barat / Així doncs, el saló es farà a Encamp del 29 de desembre a l'1 de gener i al Pas de la Casa, del 3 al 5 de gener. En tots dos casos, l'horari d'obertura serà de 16 a 21 hores.

El preu de l'entrada és un altre dels elements que s'ha modificat, en aquest cas a la baixa. El tiquet d'un dia passarà de valer 4,40 euros a valer-ne 3. Pel que fa als abonaments, el que dóna accés a tots els dies del saló a Encamp valdrà 10 euros i el del Pas de la Casa, 7, va informar l'ANA.

Una altra de les novetats serà el nombre d'activitats i atraccions que hi haurà, especialment a Encamp. Així doncs, s'utilitzaran molts més espais del Complex Esportiu i Sociocultural que en edicions anteriors. Per exemple, hi haurà inflables i boles gegants a la piscina, i a l'exterior del complex s'hi instal·larà, entre d'altres, una pista d'esquí «infinita» i un cinema «6D».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT