PUBLICITAT

Valls i Palacios guanyen el concurs de la Festa Culinària

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Un plat de civet de costella de porc amb samfaina i un altre de sushi a l'andorrana van ser els destacats pel jurat de la XXII Festa Culinària de l'APAE celebrada dissabte a Encamp. Així, les cuineres Lita Valls i Lorena Palacios van obtenir les dues puntuacions més altes. A continuació, Maria Lluïsa Sieurac va quedar en tercer lloc amb un pastís de Halloween i la quarta posició va ser per Lluïsa Palacios amb un semifred de nata. Per últim, Silvio Llorenç va quedar en cinquè lloc amb l'elaboració d'un plat de cigrons amb tripa.

En total van ser prop d'una trentena de persones les que van presentar els seus plats a la XXII Festa Culinària de l'Associació Pro-Agermanament d'Encamp celebrada al Complex esportiu i sociocultural de la parròquia. Tant el cònsol, Jordi Mas, com la presidenta de l'APAE, Lourdes Rich, van destacar la bona assistència i la implicació del jovent. Aquest any, com a particularitat i per no carregar massa econòmicament els cuiners, els plats havien de portar llegums, verdures, pollastre o porc, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT