PUBLICITAT

Més de 800 assistents «desborden» el Canòlich Music Andorra 2014

  • L'organització confirma que hi haurà una tercera edició l'any que ve
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
La missa gospel' de Twocats pel gospel al Canòlich Music Andorra 2014. Foto: ANA / J,D

la segona edició del festival de «cultura, música i fe», Canòlich Music Andorra 2014, que s'ha celebrat aquest cap de setmana e a Sant Julià de Lòria ha deixat l'organització molt contenta i satisfeta. Ho va explicar el delegat de joventut del Bisbat d'Urgell, Lluís Plana, que va assegurar a l'ANA que «l'ambient és fantàstic» i que «estem en uns números impensables fa quatre dies». La vela instal·lada a la plaça de la Germandat es va quedar petita per donar cabuda a tots els assistents, més de 800, a l'acte central d'aquesta jornada, la missa gospel amb el grup Twocats pel gospel. Tothom va participar en els cants i va gaudir de l'espectacle ofert per la coral de Barcelona, però també de la resta d'activitats que hi va haver durant tot el dissabte i que va concloure amb els concerts de Kairoi i Please.

Un dels participants, segons va explicar Plana, va reconèixer que «avui en dia a l'església catalana i andorrana, amb una activitat cristiana, que posis que és cristiana als cartells i que vinguin més d'un centenar de joves és un èxit i és estrany».

Des d'aquesta perspectiva l'organització assegura que «els números han estat extraordinaris, superiors al que ens pensàvem»: 100 persones van dormir al poliesportiu de Sant Julià, 150 persones van participar divendres a la nit a la vetlla i pregària, 350 van participar en la inauguració del passat dissabte al matí i des de l'inici de les activitats a la vela de la plaça de la Germandat «s'ha registrat un ple absolut».

Amb aquestes xifres des de l'organització van assegurar que hi haurà tercera edició, «sempre i quan el comú i el bisbat ens vulguin seguir donant aquesta ajuda tan gran que ens estan donant», ha afegit Plana. Amb la implicació del Bisbat d'Urgell, es va aconseguit l'assistència d'instituts, escoles concertades, grups joves vinculats a parròquies, La Salle de Premià de Mar, l'escola Jesús i Maria de Barcelona o els Salesians de València, però també de «gent anònima que ha vist la notícia penjada en algun lloc, que s'ha interessat i que també va venint, en total de 60 localitats diferents, per nosaltres això és molt», va insistir Plana.

L'oferta s'ha enriquit molt aquest any i «es pot enriquir més, perquè al darrere hi tenim moltes més escoles i grups que es poden interessar pel festival». L'organitzador va agraïr al comú de Sant Julià de Lòria i a tota Andorra la rebuda i l'ajuda. «Penso que és el lloc ideal, per tothom és molt atractiu pujar aquí».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT