PUBLICITAT

L'Andorra Negra tanca amb gairebé de 200 assistents

  • L'organització, molt satisfeta, augura canvi de format pel 2015
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
L'escriptor Andreu Martín durant la presentació d'ahir a Escaldes Foto: TONY LARA

Ahir al vespre es va tancar la primera setmana dedicada al gènere negre al Principat d'Andorra, l'Andorra Negra, i ho va fer amb la presencia de l'escriptor Andreu Martín. En total, gairebé 200 persones han assistit a la setmana en els diferents actes que s'hi han celebrat.

Va obrir la tarda Jordi Roureda, de la editorial RBA que va venir a presentar la col·lecció «La Negra», explicant l'evolució d'aquesta firma històrica fins a l'actualitat, propietat de La Magrana.

També va ser-hi present, en aquest cas a través de videoconferència l'escriptora Ona Vicente. Una jove andorrana de 17 anys que en fa dos va escriure el llibre «Un crimen casi perfecto», que va sorgir a través d'un treball escolar. Vicente, que està actualment als Estats Units, prepara un parell de treballs més, que li agradaria que un d'ells fructifiqués en un musical.

Va tancar el certamen Andreu Martín, un dels escriptors més prolífers de Catalunya, amb desenes de novel·les publicades i una vintena de premis literaris. L'autor, del que s'han adaptat obres seves a cinema i televisió, també n'ha fet guions, i per això va explicar com veu la relació entre la novel·la escrita i la seva posterior exhibició a la gran pantalla.

Amb les presentacions d'ahir, es va cloure l'Andorra Negra amb dos centenars de participants durant totes les activitats de la setmana i la promesa de tornar l'any que ve.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT