PUBLICITAT

Peñarroya: «No podem pensar que si juguem bé guanyarem amb facilitat»

  • Schreiner no ha pogut entrenar amb normalitat a causa d'un grip però viatjarà amb l'equip
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: ACB PHOTO

Joan Peñarroya va tornar a posar els peus a terra ahir per a tots aquells que no trobin la diferència entre l'ACB i la LEB Or. Fa un any el seu equip guanyava sempre que jugava bé i la gran majoria d'elles també quan no tenia el dia; ara a la millor lliga d'Europa la cosa canvia, i molt.

Per això ahir el tècnic del MoraBanc Andorra va aferrar-se al discurs que manté des de la pretemporada, qüestionat sobre si tenia ganes de celebrar una victòria amb un final tranquil: «El nostre objectiu és sempre competir i la nostra qualitat ens donarà per anar a Tenerife i fer-ho bé per tenir un final ajustat. No podem pensar que jugant bé guanyarem amb comoditat». Més, sabent de la situació del Tenerife, que encara no ha guanyat cap dels tres partits que ha jugat al Santiago Martín: «Més que per la classificació, tenen necessitat a nivell de club de guanyar a casa.

CRIDAT A JUGAR EL ‘PLAY-OFF' / Aquesta última dada, la de no guanyar a casa, és la que arrossega també el MoraBanc a domicili. No serà per al tècnic egarenc un exercici de control d'ansietats: «Anem a un camp difícil. El Tenerife té el mateix bagatge que nosaltres i ha sumat les tres victòries fora. És un equip cridat a lluitar per les dues places de play-off que queden lliures, amb jugadors importants, que coneixen la Lliga, els dos mes valorats de la competició [Sikma i Sekulic] i un joc dinàmic, en el qual molts jugadors poden ser perillosos en el mateix partit. Serà un partit de màxima exigència en el qual haurem de fer les coses bé allargant els bons moments i els dolents que afectin el menys possible».

També serà un duel d'estils similars. «Es preveu un partit obert, amb punts i possessions», avançava Peñarroya. I és que el conjunt andorrà és, només superat pel Madrid, l'equip que més possessions juga. I el Tenerife, el tercer.

SCHREINER ESTARÀ... / Thomas Schreiner va jugar molt per sota de les seves possibilitats la setmana passada contra el Joventut a causa d'una grip que ha arrossegat també aquesta setmana fins al punt que no ha pogut entrenar a un ritme normal. «Esperem que recuperi forces i estigui una mica millor del que ha estat fins ara», va ser el missatge d'un Peñarroya que el tindrà a la banqueta.

Tampoc estarà per part del Tenerife Saúl Blanco, cosa que no veu el tècnic tricolor com un problema per als locals: «Tenen gent suficient en aquesta posició per cobrir la seva baixa. Jugadors com Richotti, Beirán, Heras o Levi Rots. És un equip important que es coneix i juga alegre». L'avís d'un Peñarroya que no es refia de ningú.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT