PUBLICITAT

Els polítics del país se solidaritzen amb els nens i nenes del CAI

  • McDonald's celebra un any més el Dia mundial de la Infància
MARISA DA COSTA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Autoritats polítiques demanant l'hambuerguesa benèfica, ahir Foto:TONY LARA

Per 16è any consecutiu la cadena McDonald's se solidaritza amb els nens i nenes que resideixen al Centre d'Acolliment d'Infants (CAI) la Gavernera. Amb motiu de la Jornada Internacional a favor dels Drets dels Infants que se celebra cada any el dia 20 de novembre, els cinc restaurants distribuïts entre Andorra la Vella, Escaldes-Engordany, Sant Julià de Lòria i el Pas de la Casa donaran tots els diners recaptats amb l'hamburguesa ‘Big mac', el seu producte més venut, als infants que resideixen al centre d'acollida del país.

Representants polítics d'arreu del Principat van aprofitar ahir l'avinentesa per apropar-se al restaurant ubicat a la capital, unint-se a la causa. D'aquesta manera,varis consellers i conselleres generals, així com representants de tots els òrgans comunals i de diferents partits polítics, van contribuir en aquest projecte que, en els darrers cinc anys, ha recollit més de 2.000 euros que el CAI destina a la preparació d'una sortida durant els mesos de calor.

A banda del menú solidari estrella, les autoritats, així com tothom qui va voler apropar-se al restaurant −decorat amb ple de globus de colors per l'ocasió−, van poder comprar uns peluixos pensats per la campanya, els guanys dels quals se sumaran als diners reunits amb les hamburgueses. Aquest any s'ha optat per posar a la venda una zebra i un lleó. Cada unitat té un preu de 2,5 euros i seguiran disponibles fins que se n'esgoti l'estoc. Durant el dia es van regalar flors fetes amb globus.

Des de 2009, la xifra aconseguida en finalitzar aquesta campanya s'ha mogut entre els 2.400 i els 2.600 euros. L'any passat, per exemple, la recaptació final va ser de 2.684 euros. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT