PUBLICITAT

S'estrena el primer saló de noces i celebracions

  • Més d'una vintena d'establiments del sector participen a l'acte
MARISA DA COSTA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Jordi Minguillón, Neus Soriano i Jordi Capella, ahir Foto: TONY LARA

Andorra acull, per primera vegada, un saló dedicat especialment a casaments i celebracions.

Jordi Minguillon, cònsol menor d'Andorra la Vella, va inaugurar ahir la primera edició de l'anomenat ‘Noces Concept', acte que s'allargarà fins demà diumenge i que encabeix 24 empreses repartides en 16 estands que mostraran al públic assistent els seus productes i serveis relacionats amb els esdeveniments nupcials. L'objectiu que persegueix aquesta trobada és, principalment, demostrar que no cal marxar a l'estranger per organitzar un dia de noces. El país ofereix tots els serveis necessaris per a preparar aquest dia, «des de vestits fins a viatges de nuvis», segons va destacar ahir Minguillon. La directora del Departament d'Economia de la capital, Neus Soriano, va afirmar que s'espera un gran nombre de visites per les que es van disposar parades «treballades fins a l'últim detall». que il·lustren el tipus de comerç d'Andorra: «petit, proper i que treballa dia a dia».

Els estands/ El saló reuneix comerços dels diferents sectors als que es pot acudir per organitzar una boda Per una banda, floristeries de la parròquia van preparar tant centres florals com rams de núvia perquè servissin com a exemple. Tothom pot organitzar el casament dels seus somnis personalitzant les seves invitacions i àlbums de fotografies, així com lluir un vestit únic i fet a mida. Per a aquells que no els agradi planejar, tenen a la seva disposició coordinadores i gestores d'esdeveniments socials.

Per amenitzar la mostra, celebrada a la sala Guillemó de l'Andorra Park Hotel, els organitzadors van preparar des d'actuacions musicals fins a un parell de sortejos diaris amb els que, entre altres coses, poden guanyar-se viatges de lluna de mel.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT