PUBLICITAT

BPA cedeix l'Arbre de la pau pel jardí de Casa Rossell

  • L'escultura d'Hedva Ser ?lluirà al seu nou emplaçament al febrer
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: TONY LARA

El ministre de Cultura, Albert Esteve, el cònsol major d'Ordino, Ventura Espot, i el president de Banca Privada d'Andorra, Higini Cierco, van signar, ahir divendres, un conveni pel qual l'entitat bancària cedeix l'obra Arbre de la pau perquè pugui lluir al jardí de Casa Rossell. L'escultura de l'artista Hedva Ser, està instal·lada actualment al Comú d'Ordino i es traslladarà a la seva futura ubicació quan finalitzin les obres que ja han començat dels exteriors de Casa Rossell, cap al mes de gener o febrer.

El cònsol d'Ordino, Ventura Espot, va manifestar la satisfacció de la corporació pel fet que aquesta obra es quedi a la parròquia i va indicar que quan Casa Rossell esigui reformada la intenció és que el públic hi pugui passejar, gaudir de l'escultura i d'altres arts com la música o la poesia en el mateix entorn.

Per la seva banda, la presidenta de la Comissió Andorrana per la Unesco, Elisenda Vives, ha explicat que l'escultura representa «uns valors en els quals creiem», com és el de la pau.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT