PUBLICITAT

El Sedis ja té centre mèdic de referència

EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

El Sedis Bàsquet i la Fundació Sant Hospital van signar ahir un conveni de col·laboració per donar cobertura als aspectes assistencials del club esportiu urgellenc. L'acord converteix l'hospital de la Seu en el centre mèdic de referència de l'entitat, tant en els casos d'accidents esportius com en l'àmbit de la promoció de la salut.

El gerent del Sant Hospital, Mateu Huguet, va assegurar una atenció «propera i ràpida» per a tots els jugadors i es va mostrar convençut que es farà un pas endavant per agilitzar l'assistència que es feia fins ara i realitzar-la en les millors condicions. El servei es complementarà amb tasques de prevenció i assessorament per garantir el bon estat de salut dels esportistes.

Per la seva banda, el president del Sedis Bàsquet, Pere Porta, va remarcar que el conveni aconsegueix reforçar el vincle amb el centre mèdic urgellenc «i accelerar l'atenció i recuperació dels esportistes del club». Per Porta, el servei de medicina de l'esport també serà bàsic, «ja que permetrà evitar possibles lesions dels 250 joves que formen part de l'entitat esportiva».

La temporada passada, el Sant Hospital va atendre 120 urgències vinculades amb jugadors del Sedis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT