PUBLICITAT

Àgora Cultural homenatja l'escriptor Joan Riera i Simó

  • La revista va presentar ahir el seu núm. 25/26 a Sala d'Exposicions
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
La presentació del número 25/26 d'Àgora Cultural. Foto: TONY LARA

«Qui era Joan Riera i Simó?» ens ho expliquen des de diversos punts de vista, amb visions més biogràfiques i d'altres amb anècdotes personals, Enric Palmitjavila i Ribó, Anna Riberaygua; Mossèn Ramon de Canillo i Sergi Mas, entre d'altres, en el número 25/26 de la revista Àgora Cultural que ahir es va presentar a la Sala d'Exposicions de Govern.

L'homentage a Joan Riera Simó, era obligat. La seva variada i rica obra, clara, expressiva i erudita». Riera, el monjo de Monserrat que va penjar els hàbits i es va convertir en un home de lletres important, va realitzar obres tan importants com El Paraitge d'Andorra de 1278 o Santa Maria de Meritxell, Centre Agrícola i Ramader, del qual en parla Mossèn Ramon de Canillo en l'article Esmorzars amb el senyor Joan Riera. Amic, professor i savi, l'Homenatge a Joan Riera i Simó finalitza amb un recull de textos.

Aquest número de la revista també oferix un Monogàfic Disseny a Andorra, Alt Urgell i la Cerdanya, on 26 professionals del sector expliquen la seva feina i parlen de les seves empreses.

Finalment, la revista dedica un apartat a l'Art amb la participació a la Biennal de Venècia del 2013, un a la Poesia, amb els Premis Martí i Pol 2013 i el Dia de la Poesia d'Encamp 2014; tanca el número les publicaions de les entitats. En la revista hi col·laboren la Societat Andorrana de Ciències (SAC) i diverses associacions i fundacions culturals del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT