PUBLICITAT

Nova campanya nadalenca per estimular el comerç d'Andorra la Vella

  • El Comú proposa activitats culturals i d'oci per atraure clients
MRISA DA COSTA
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Vianants passejant per l'Avinguda Meritxell Foto: TONY LARA

El Comú d'Andorra la Vella i el cercle de comerciants de la capital han preparat conjuntament una nova campanya per impulsar el comerç durant l'època de les festes: «És Nadal, és Andorra la Vella». El departament de Promoció Econòmica ha programat, pel període del 25 de novembre al 5 de gener de 2015, més de 40 propostes culturals i d'oci encarades a la dinamització dels diferents establiments comercials de la parròquia. Segons destaca el Comú en una nota informativa, l'objectiu d'aquest projecte és dinamitzar tots els carrers comercials d'Andorra la Vella. Així, diferents emplaçaments distribuïts entre els carrers Maria Pla i Bonaventura Riberaygua, el Centre Històric i l'Avinguda Meritxell serviran d'escenari per a les 47 activitats preparades per aquesta nova campanya. Coincidint amb tres caps de setmana llargs a Espanya, els dissabtes 6 i 27 de desembre i el 3 de gener de 2015 l'Avinguda Meritxell restarà tancada i serà una zona exclusiva per a vianants. Aquest tall, que anirà des del carrer Doctor Molines fins al carrer de la Unió, només es farà de les 18:30h fins a les 22h. Totes les oficines de Turisme així com els hotels del país disposaran d'un imprès il·lustrat que informarà amb detall sobre els actes previstos per la campanya.

L'opinió dels comerciants/ Antoni Miralles, vicepresident de la Federació d'Associacions de Comerciants d'Andorra (FACA), va elogiar la idea així com els seus impulsors pel seu caràcter «innovador»i va apuntar que «el Comú, el Govern i els comerciants han de treballar plegats perquè aquesta iniciativa serveixi com a precedent» i sigui perfeccionada de cara a esdeveniments que no només centrats en els eixos centrals.

Manel Sansa, director de Protocol i de Comunicació del Comú d'Andorra la Vella, destaca l'actuació del cercle de comerciants impulsant activitats com concursos a través de les xarxes socials o organitzant xocolatades en els seus locals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT