PUBLICITAT

Punt i final al primer festival de cinema fantàstic d'Andorra

  • Avui s'anunciaran els guanyadors durant l'acte de cloenda
L.F.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El 30 dies Festiva, el primer festival de cinema fantàstic del Principat, posa avui el seu punt i final. La Sala d'Actes del Comú d'Escaldes serà l'escenari per l'acte de cloenda, en el qual es diran quins han estat els fils guanyadors.

Abans, però, es realitzaran les projeccions d'un curtmetratge i del últim film concursant: a les 20.30 hores, The Heebie-jeebies de Todd Slawsby (EUA) i a les 20.45 hores, Erasmus. Not everything is fun de Pablo Cosco.

The Heebie-jeebies és un curtmetratge dels Estats Units convidat en aquesta primera edició del festival. S'ha exhibit a més de 50 festivals d'arreu del món i ha guanyat desenes de premis. Tracta sobre dos nens descobreixen un estrany llibre sobre uns éssers anomenats Heebie-Jeebies i demanen a la seva mare que els el llegeixi. Són els Heebie-Jeebies reals? La projecció comptarà amb la presència del director i part de l'equip.

Erasmus. Not everything is fun és una pel·lícula espanyola de terror enmarcada en la categoria found-footage i slasher i basada en les cintes que s'han trobat d'un grup de joves del programa Erasmus que passen una nit a Barcelona. Una nit de diversió es converteix en hores de por i terror. La pel·lícula ha estat finalista del Festival Hemoglozine de Ciudad Real (Espanya).

Finalment, després de la lectura dels premiats, a les 22:25 hores, es projectarà el premiat i reconegut film MUSKA de Ozkan Celik (TERROR). 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT