PUBLICITAT

Gaymz es manifestarà contra la llei d'unions homosexuals

  • Demanen suport a Podem per anar al Consell General el 27 de novembre
G.GURDÓ
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Gaimz Andorra davant el Consell el dia de la presa en consideració. Foto: ÀLEX LARA

Gaymz Andorra manifestarà amb el suport de Podem, LGTB.CAT i l'associació francesa Arcenciel, contra l'aprovació de la llei d'unions homosexuals prevista per al proper 27 de novembre. Així ho va anunciar ahir el portaveu de Gaymz, Carles Perea a la tercera assemblea ciutadana del moviment Podem Andorra. Perea va afegir que «la nostra intenció és fer arribar als parlamentaris el nostre rebuig per la discriminació que ens fan en ometre el terme de matrimoni en la llei d'unions civils entre persones del mateix sexe». Perea va explicar que «a dos quarts de quatre de la tarda del proper dijous, 27 de novembre, ens reunirem a la plaça del Consell General per esperar els consellers i conselleres, i després entrarem al recinte per assistir a l'aprovació de la llei».

Els acompanyarà una cinquantena de persones de la plataforma d'associacions de gais, lesbianes, transsexuals i bisexuals, LGTB.CAT i representants de l'associació per al desenvolupament sostenible francesa, arcenciel. Perea va afegir que «després de l'aprovació de la llei abandonarem el recinte, sense fer soroll perquè no volem que el síndic ens faci fora».

presentació dels estatuts / Gaymz i Podem Andorra van anunciar aquesta acció ahir en el marc de la tercera assemblea ciutadana del moviment a la sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany, que va servir per presentar els estatuts que la nova associació d'acció política presentarà en breu al Govern. El portaveu de Podem Andorra, Joan Seguí, va explicar que «hem optat per l'associació d'acció política perquè volem potenciar tres grans àrees de treball, l'acció política per legislar de conformitat amb les expectatives dels ciutadans, l'acció social per desenvolupar les cobertures i l'atenció a tots els col·lectius, i l'acció sindical per vetllar sobre els drets de tots els treballadors». Seguí va insistir en que «volem promoure el model de política social de nova generació que s'està implementant arreu i vetllar per al respecte de les garanties democràtiques». 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT