PUBLICITAT

Condemnat a tres anys per maltractar la dona i la filla

  • Del total de la pena, només cinc mesos són de presó ferma
  • L'home no podrà contactar amb les víctimes durant vuit anys
E. A.
ANDORRA LA VELLA

El Tribunal de Corts ha condemnat un home a tres anys de presó pels delictes de lesions doloses i amenaces contra la seva dona i la seva filla, a més de prohibir-li que s'hi posi en contacte en els pròxims vuit anys. El tribunal va notificar ahir la sentència, que estableix que, dels tres anys, només cinc mesos són ferms i la resta són condicionals. De fet, l'home ja es va estar cinc mesos a la Comella arrel dels fets que es van produir el 26 d'abril del 2007, quan va agafar la dona pel coll i la va amenaçar amb un ganivet.

Per la contravenció penal de vexacions lleus, el condemnat, que respon a les inicials S. G., haurà de pagar una multa de 600 euros a la dona i una segona multa pel mateix import a la seva filla. A més, l'home les haurà d'indemnitzar amb 19.400 euros.

ANYS D'INSULTS I AMENACES
Després dels fets del 26 d'abril del 2007, tant la investigació policial com les declaracions de la dona, així com les de la seva filla, van servir per inculpar l'home d'altres maltractaments i amenaces, que s'haurien produït durant tota la relació de parella. Encara que no es van casar fins al 2001, tots dos mantenien una relació sentimental des de feia més de vint anys

La parella té una filla que, en el moment de la vista oral, que es va celebrar el mes de juny passat, tenia 23 anys. La noia va manifestar que, des de petita, havia rebut maltractaments del seu pare.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT