PUBLICITAT

El Bisbat d'Urgell confia en doblar l'assistència del 'Canòlich Music'

  • La Missa Gospel de dissabte podria arribar als 800 espectadors
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Chisvert (esquerra) i Plana (dreta) explicant els actes del festival, ahir Foto: ANA / G.L.T

Aquest cap de setmana se celebrarà a Sant Julià de Lòria la segona edició del festival de música catòlica Canòlich Music Andorra. El delegat d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell i mossèn, Pepe Chisvert, i el delegat de Joventut, Lluís Plana, van fer, ahir, una roda de premsa per presentar l'esdeveniment al Centre de Congressos de Sant Julià i van afirmar que el número d'inscrits fins ara «ha doblat les previsions» que s'havien fet. Chisver i Planes es van mostrar entusiasmats perquè «durant aquesta setmana encara esperem degoteig d'inscripcions», però hores d'ara «tenim 400 inscrits de fora del país, gent que ve de Barcelona, Puigcerdà, Premià,la Seu o fins i tot des de València». De fet, tenen preparats vuit autobusos que recolliran els participants de fora d'Andorra, tot i que Plana va explicar que «encara no sabem quin serà el recorregut exacte perquè esperarem a les darreres inscripcions. A més, Chisvert va recordar que si algú no està escric i vol participar en algun dels actes, ho podrà fer sense problema.

Les activitats / L'acte en el que s'espera més afluència de públic és a la missa gospel que es farà dissabte 22 a les 19.30 hores a càrrec del grup Twocats pel gòspel. Vist el ritme de les inscripcions, des del Bisbat d'Urgell esperen arribar als 800 assistent, doblant els 400 que hi van assistir l'any passat. Després, hi haurà una fideuà popular pels participants del festival. A partir de les 22.30 hores començaran els concerts de Kairoi i de la banda oficial de tribut a U2, Please. Chisvert va insistir en que tot i ser un festival de música cristiana, «està pensat per la gent jova, amb música moderna i per tothom». A part dels concerts, també hi haurà tallers pels que ja hi ha inscrites 250 persones i que es faran el mateix dissabte a partir de les 12.00 hores.

A més, unes 450 persones també han confirmat ja que s'allotjaran, de forma gratuïta, al Centre Esportiu de Sant Julià. Més de 40 joves voluntaris del Principat seran els encarregats d'ajudar a l'organització per assegurar el bon funcionament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT