PUBLICITAT

Miquel Torner de Semir exposa a la Llacuna

  • El 60% dels guanys aniran destinats a Unicef
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Miquel Torner de Semir, ahir a la Llacuna. Foto: ÀLEX LARA

Durant totes les festes de Nadal, la Llacuna oferirà al vestíbul les obres del pintor Miquel Torner de Semir, qui ahir va realitzar una mostra de pintura en directe per inaugurar la seva exposició solidària – els 60% dels guanys aniran destinats a Unicef. A l'acte també hi van assistir l'ambaixador espanyol, Manuel Montobbio i la presidenta del Comitè Nacional d'Andorra per l'Unicef, Blanca Palau.

Miquel Torner de Semir és un pintor d'un estil diferent dels fins ara escollits per a l'espai de la Llacuna. Atret per l'Edat Mitjana, al seva pintura està marcada pel Romànic dels Pirineus i els gòtics primitius. La eva obra està caracteritzada per colors rics i vius. L'any 2003 Torner va participar en l'exposició del XXV Aniversari de la Constitució Espanyola convocada pel Museu de la Real Casa de la Moneda, on una de les seves obres va ser escollida (figura d'arlequí de 73X60 cm.) per ser editada per la fabrica Nacional de Moneda i Timbre en un segell de correus commemoratiu al 25 Aniversari de la Constitució Espanyola.

Les obres exposades a la Llacuna són de la seva col·lecció Somnis. L'organització va explicar que «volíem una mostra fàcil per arribar al gran públic» i els quadres de Torner els hi van semblar una bona opció; a més, es tracta de obres no molt costoses – de 175 a 800 euros–, d'aquesta manera «volem que la gent es plantegi regalar art per aquestes fetes de Nadal».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT