PUBLICITAT

L'Hospital de la Seu surt de la llista negra en satisfacció

  • El servei d'urgències rep la millor nota per part dels usuaris
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Façana principal de l'Hospital de la Seu al passeig Joan Brudieu. Foto: EL PERIÒDIC

El Sant Hospital de la Seu millora la seva valoració en la Central de Resultats 2013 dels hospitals catalans, que va presentar recentment el Departament de Salut de la Generalitat. En el balanç d'aquest any passat, el centre sanitari urgellenc va rebre la millor nota en el servei d'Urgències, amb una qualificació de 93,8 sobre 100.

Segons l'informe, el Sant Hospital millora en tots els índexs i en la majoria de casos se situa per sobre de la mitjana catalana. Una de les dades més significatives és l'índex de satisfacció, on han passat de l'última posició de l'any anterior (52è) a la 8a posició actual.

L'estada mitjana dels pacients al Sant Hospital aquest any passat va ser de 4,7 dies, notablement per sota de la mitjana catalana (4,7), mentre que l'estada mediana se situa en 3 dies, un dia menys que la mitjana.

Pel que fa a d'altres dades de l'informe, durant el 2013 l'Hospital de la Seu va atendre un total de 137 parts, dels quals un 25% van ser per cesària.

INGRESSOS/ El percentatge d'ingressos per urgències va ser del 71,4%; i les atencions a urgències que van finalitzar en ingrés, un 7,5%. Pel que fa a casos d'ictus, un 4,2% van ser ingressats durant més de 20 dies i un 20,8% van ser derivats a d'altres centres. La mortalitat total a 30 dies registrada en malalties seleccionades va ser del 14,8% (la mitjana catalana és de l'11,5%). 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT