PUBLICITAT

El Festival Ull Nu bat el seu rècord de participació

  • Ha rebut un centenar de projectes a 30 dies de tancar-se la inscripció
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Imatge per celebrar els 100 participants creada pel Festival Ull Nu. Foto: FESTIVAL ULL NU

el Festival Audiovisual de Joves Creadors dels Pirineus, Ull Nu, ha rebut ja un centenar de projectes participants, superant així el seu rècord de l'any passat, quan encara falta un mes per tancar el termini d'inscripcions, tal i com va informar ahir l'organització en un comunicat de premsa.

El Festival tindrà lloc els dies 27 i 28 de febrer del 2015 a Andorra la Vella, i aquets any s'ha obert la participació als joves menors de 35 anys d'Andorra, Catalunya, Aragó, Euskadi, Navarra, Llenguadoc-Rosselló, Migdia-Pirineus i Aquitània.

El termini d'inscripcions finalitzarà el proper 14 de desembre, i els joves hi poden presentar les seves vídeo-creacions en alguna de les set categories: ficció, documental, animació, vídeo-clip, vídeo-art, publicitat i vídeos de temàtica esportiva. Durant el mes de gener s'anunciaran les obres seleccionades per al concurs, i en el festival es presentarà un programa per a tots els públics amb una selecció de les millors creacions.

Recordar que aquesta és la primera edició que el Festival surt dels Pirineus, i inclou Barcelona, Bilbao i Montpeller. L'objectiu és «professionalitzar» el festival, «aconseguir més qualitat» i projectar menys obres per categoria, però «que tinguin una qualitat superior», segons va explicar el seu director, Hèctor Mas. Així doncs, Ull-nu vol convertir-se en la referència per donar conèixer «el millor que s'està fent als Pirineus i als altres territoris que participen en matèria de creació audiovisual».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT