PUBLICITAT

Martí, Baró i Cinca, els candidats preferits de DA

  • Són les 3 figures al voltant de les quals es va estructurar el partit, justifica Sangrà
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ÀLEX LARA

El secretari d'organització de Demòcrates per Andorra, Estanislau Sangrà, va explicar que durant la reunió de l'executiva celebrada dimecres al vespre es va debatre sobre la decisió presa per Toni Martí de posar el seu càrrec a disposició, i que es va acordar que si s'ha d'afrontar aquesta hipòtesi, el perímetre dins del qual s'ha de buscar un candidat alternatiu a les eleccions «és el de les tres figures polítiques al voltant de les quals es va estructurar el partit, que són el propi Toni Martí, Ladislau Baró i Jordi Cinca». Sangrà va reiterar que l'opinió unànime de l'executiva, els càrrecs electes i fins i tot dels votants és que el candidat sigui Martí, però va afegir que si finalment decideix no presentar-se, «haurem d'acceptar la decisió, ens agradi o no».

Sangrà va afegir que els contactes amb Baró i Cinca es produiran en els propers dies i que la intenció és fer la feina al més ràpid possible i tancar la qüestió amb la major brevetat, però també va afegir que Toni Martí «el que no ha fet és tancar la porta definitivament», va informar l'ANA.

De la seva banda, el secretari general de DA, Carles Torralba, també va confirmar que durant la reunió van sortir aquests noms i també d'altres, perquè «sortosament tenim força persones que podrien postular per portar l'Estat». Torralba va assegurar que els diferents noms van sortir «a títol de comentari» però que això no vol dir que ja se'ls hagi demanat ni vol dir que acceptin, perquè ells continuen apostant per Toni Martí com a candidat idoni».

La reunió de l'executiva també va servir per posar en marxa la comissió que ha de preparar el programa electoral per als propers comicis.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT