PUBLICITAT

Nova oportunitat per a Llovera

  • El pilot torna al Dakar amb el buggy d'MD Rallye Team i amb l'objectiu d'acabar
GASS ANDORRA
ANDORRA LA VELLA

Albert Llovera és un treballador nat, un home disposat a lluitar fins el final pels seus somnis, i prova d'això és que el pròxim mes de gener tornarà a jugar-se-la al Ral·li Dakar, la prova per etapes més dura del món del motor. Ho farà, per segon any consecutiu, amb el Buggy de l'equip MD Rallye Team, i amb un nou copilot en aquesta prova, Àlex Haro, que és el seu company habitual en el Campionat d'Espanya de terra, i que ara debutarà a la cita amb la sorra.

Llovera ha estat mesos lluitant per intentar tancar els suports suficients com per poder competir per segon any consecutiu a aquesta carrera. Serà, així mateix, la seva tercera participació, després que debutés al 20007 amb un Isuzu que no el va permetre arribar a meta. Tampoc ho va assolir en 2014 amb el Buggy d'MD Rallye Team, però en aquest 2015 serà aquest l'objectiu.

La setmana vinent, l'andorrà viatjarà a Normandia, on és el vehicle i l'equip, per acabar els retocs del vehicle i que Haro acabi de conèixer tots els detalls per si s'han de salvar problemes mecànics entre les dunes. Serà una prova dura, una més per a Llovera, però una més que intentarà superar com sempre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT