PUBLICITAT

Los Vivancos ?incendien' avui el Prat del Roure

  • Encara queden entrades per a l'espectacle
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els set gerans que formen Los Vivancos. Foto: EL PERIÒDIC

Una barreja de flamenc, ballet, dansa contemporània, folklore, arts marcials, acrobàcies, màgia, circ i tap dance amb una elaborada posada en escena, un vestuari de disseny, grans estructures escenogràfiques i una espectacular banda sonora, són alguns dels ingredients que formen AETERNUM, l'espectacle que Los Vivancos presenten avui al Principat ( sala del Prat del Roure a les 22 hores), dins el marc del 30é Festival Internacional Colors de Música.

Elías, Judah, Josua, Cristo, Israel, Aarón i Josué, són els germans que formen la companyia Los Vivancos i la critica internacional ha avalat aquest espectacle dels set germans. Per crear aquest «fenomen», ha col·laborat amb Los Vivancos l'assessor artístic Daniele Finzi Pasca, creador d'espectacles com Corteo del Circ du Soleil.

El tema central de l'espectacle és la immortalitat que l'art li brinda a l'home. «L'impossible fet possible» és la idea presentada en la metàfora de l'Etern: qualsevol home vulgar pot fregar el diví a través de l'art… L'art compleix la paradoxa que es faci el que no pot fer-se. «I l'art fa el mortal, immortal».

Ahir a la tarda el Comú d'Escaldes va informar que encara es podien adquirir entrades per a l'espectacle als punts de venda habituals: oficines de turisme d'Escaldes-Engordany, d'Andorra la Vella i a la Nacional, així com a www.morabanc.ad/entrades.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT